Ziua ușilor deschise

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă invită să descoperiți oportunitățile educaționale și realizările extraordinare ale copiilor și adolescenților la Centrul municipal de instruire. Pe data de 21 mai 2024, de la ora 15:00, Centrul își deschide ușile larg către public, oferind o zi plină de evenimente și experiențe memorabile.

Alăturați-vă pentru o excursie prin Centru, unde veți avea ocazia să descoperiți atelierele de specialitate și oferta educațională diversificată. De la vizitarea expozițiilor până la participarea la masterclass-uri, veți fi impresionați de abilitățile profesionale practice ale elevilor.

Experimentați îndemânarea și creativitatea acestor tineri în diverse domenii, cum ar fi confecționarea articolelor din piele, coaserea la mașinile de cusut și surfilat, precum și lucrările de placare cu gresie pe suprafața orizontală. De asemenea, veți avea oportunitatea de a învăța despre importanța sănătății, participând la demonstrații care vizează determinarea pulsului, tensiunii arteriale și nivelului de saturație a oxigenului în sânge.

Este o ocazie unică de a fi martor la potențialul extraordinar al acestor tineri și la contribuția lor valoroasă la comunitate. Vă invităm să vă alăturați nouă în această zi specială și să fiți inspirați de perseverența și talentul lor.