Ziua Ușilor Deschise la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă aduce la cunoștință rezultatele de succes ale evenimentului „Ziua Ușilor Deschise» la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților, un moment special care a oferit o privire detaliată asupra oportunităților educaționale gratuite disponibile în cadrul proiectului „CMIEA – Învățăm, Creștem, Reușim”. Acest proiect este implementat cu sprijinul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău, în parteneriat cu DVV International, Moldova, cu asistența financiară a BMZ.
 
📣La eveniment au participat oficialități care au subliniat importanța CMIEA pentru Chișinău și au evidențiat contribuția sa la rețeaua globală UNESCO «Orașe care învață». Mai mult decât atât, s-a evidențiat realizarea celui de-al patrulea obiectiv al Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Durabilă, și anume, promovarea valorii învățării pe tot parcursul vieții.
 
🗣️ Oaspeți de Onoare:
👤Angela Cutasevici, Viceprimara municipiului Chișinău,
👤Daniela Munca-Aftenii, Șefa adjunctă DGETS,
👤Aliona Badiur, Coordonatoare de Proiect, IP DVV International Moldova.
 
🎉 Rezultate Cheie:
✅️Peste 70 de participanți, inclusiv cetățeni cu vârste variind de la tineri adulți la persoane în vârstă de 82 de ani.
✅️Prezentarea detaliată a ofertei educaționale a CMIEA, subliniind importanța învățării pe tot parcursul vieții.
 
💡 Despre CMIEA:
🏫👨‍🏫Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților (CMIEA) este o instituție publică deschisă tuturor locuitorilor municipiului Chișinău, oferind șansa de a-și împlini nevoile educaționale și de a-și transforma viețile printr-un proces continuu de învățare și dezvoltare. Indiferent de statutul social sau de nivelul de educație, CMIEA reprezintă un catalizator pentru un viitor mai bun.