Ziua Ușilor Deschise la Universitatea Pedagogică de Stat

🎓 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă aduce la cunoștință că la data de 05 aprilie 2024, Universitatea Pedagogică de Stat va organiza Ziua Ușilor Deschise.

🏫 Cu ocazia acestei zile speciale, elevii, profesorii și părinții sunt invitați să viziteze campusul Universității Pedagogice și să descopere mai multe despre programele de studiu și facilitățile disponibile.

🔍 Ziua Ușilor Deschise oferă o oportunitate unică pentru elevi să se familiarizeze cu mediul universitar și să intre în contact direct cu profesorii și studenții. Participanții vor avea șansa să exploreze facilitățile universitare, să obțină informații despre programele de studiu, să afle detalii despre admitere și să primească răspunsuri la întrebările lor.

📚 Invităm toți cei interesați să se alăture Universității Pedagogice de Stat în această zi specială și să descopere oportunitățile educaționale pe care le oferă.

🌟 Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să urmăriți comunicatele oficiale emise de Universitatea Pedagogică de Stat.