Ziua Ușilor Deschise și Olimpiada Republicană la disciplinele școlare Arte Plastice și Educație Tehnologică

Universitatea Pedagogică de Stat va organiza la data de 18 martie 2023, Ziua Ușilor Deschise și Olimpiada Republicană la disciplinele școlare Arte Plastice și Educație Tehnologică. Evenimentul este organizat cu scopul de a promova și a susține dezvoltarea competențelor artistice și tehnologice ale elevilor.

La eveniment sunt invitați s-ă participe elevi din diferite instituții de învățământ din municipiul Chișinău, care vor avea ocazia de a-și demonstra abilitățile și talentele în domeniile Artei Plastice și Educației Tehnologice.

În cadrul competiției, elevii vor avea oportunitatea de a lucra cu diferite tehnologii și materiale, explorând creativitatea și inovația în arte și design. Juriul va fi compus din profesioniști din domeniul artei și tehnologiei, care vor evalua lucrările și vor acorda premii în funcție de calitatea și originalitatea acestora.

În ceea ce privește Ziua Ușilor Deschise, elevii, profesorii și părinții sunt invitați să viziteze campusul Universității Pedagogice și să afle mai multe despre programele de studiu și facilitățile disponibile. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevi să se familiarizeze cu mediul universitar și să ia contact cu profesorii și studenții.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați: Facultatea Arte Plastice şi Design zilele usilor deschise 17-18 martie 2023,  UNIVERSITATEA PEDAGOGICĂ DE STAT 2023