Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac-canoe

În perioada 12-14 mai, municipiul Chișinău a fost gazda unui eveniment remarcabil, Campionatul Open la caiac-canoe, care a marcat Ziua Sportivului și Mișcarea Olimpică. Competiția s-a desfășurat pe lacul din Parcul Valea Morilor și a adunat la start 166 de participanți din diverse orașe și țări.

Campionatul Open la caiac-canoe a reprezentat o oportunitate extraordinară pentru sportivi să demonstreze abilitățile lor, să concureze la cel mai înalt nivel și să promoveze mișcarea sportivă în rândul comunității. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, care au recunoscut importanța activităților sportive și au susținut dezvoltarea sportului în municipiul Chișinău.

Participanții la campionat s-au întrecut în mai multe probe, inclusiv curse individuale și pe echipe, demonstrându-și priceperea și rezistența în fața concurenței acerbe. Atmosfera a fost una plină de energie și entuziasm, iar publicul prezent a oferit un sprijin constant sportivilor pe tot parcursul competiției.

Evenimentul a adus împreună sportivi talentați din Chișinău, dar și din alte orașe și țări, ceea ce a contribuit la consolidarea relațiilor și schimbul de experiență între participanți. Campionatul Open la caiac-canoe a dovedit că sportul poate uni oameni din diferite medii și culturi în jurul unei pasiuni comune.

Organizatorii evenimentului doresc să mulțumească tuturor participanților, antrenorilor, oficialilor și voluntarilor implicați în desfășurarea campionatului pentru eforturile lor deosebite. De asemenea, doresc să transmită felicitări sincere câștigătorilor și tuturor sportivilor care au luat parte la competiție, indiferent de rezultatele obținute. Prin participarea lor, au adus o contribuție valoroasă la succesul evenimentului și la promovarea sportului în Chișinău.

Lista premianților o găsiți în fișierul atașat –  lista Premianților