Concurs de artă dramatică și film „Lucruri Simple”

Să lăsăm emoțiile să creeze scurtmetraje, care dincolo de sticlă vor deschide adevăruri și lecții de viață. Te invităm la geam să spunem ceea ce alții nu reușesc să vadă!

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău în calitate de partener anunță lansarea concursului online pentru elevi „Arta de la geamul meu”, ediția a III-a, cu genericul „Lucruri simple”. Activitatea este organizată de Asociația Obștească „ATU” sub egida Ministerului Educației și Cercetării.

Pornind de la ideea că fiecare cetățean poate contribui la îmbunătățirea situației din țara sa, prin lucruri simple, invităm echipele de teatru cu tineri de vârsta 12-19 ani să realizeze scurtmetraje motivaționale cu genericul „Lucruri simple”.

Activitatea își propune sensibilizarea și motivarea prin artă a publicului larg să se implice civic, să realizeze lucruri simple care pot schimba lumea spre bine.

Trupele școlare din Republica Moldova, doritoare de a se înscrie în concurs, se pot înregistra până la 21 martie, completând formularul, accesând acest link: https://forms.gle/etaKDgAgJsFfCrSr6. În acest link găsiți și Regulamentul concursului.

!!!Atenție, numărul de locuri sunt limitate! Vor fi acceptate primele 100 de trupe școlare înregistrate (vârsta 12-19 ani).

Înainte de concurs, participanții vor avea parte de instruire cu actori, regizori, scenariști, experți în domeniu artei dramatice și cinematografice.

Învingătorii vor avea parte de următoarele premii:

Premiul I – 7.000 lei
Premiul II – 6.000 lei
Premiul III – 5.000 lei

Mai multe detalii le puteți afla la adresa de e-mail: atu.asociatieobsteasca@gmail.com sau pe pagina  AO ATU