Festivalul-concurs „Să trăiți, să-nfloriți” – Ediția a XXVII-a

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport aduce la cunoștința publicului că la data de 16 decembrie 2023, s-a desfășurat cu succes Ediția a XXVII-a a Festivalului-concurs municipal al datinilor și obiceiurilor de iarnă pentru colectivele folclorice de copii, sub genericul „Să trăiți, să-nfloriți”. Evenimentul a avut loc în incinta IPLT „O.Ghibu” și a adunat 17 formații folclorice de copii din instituțiile de învățământ secundar ciclul I, II și extrașcolar din municipiu.

Festivalul a reprezentat o adevărată sărbătoare a tradițiilor, cu momente pline de culoare și autenticitate oferite de micuții interpreți. Colindele au fost interpretate cu emoție și devotament, iar jocurile teatralizate, precum ursul, capra, cerbul, babele, au captivat atenția atât a organizatorilor, cât și a spectatorilor prezenți la concurs.

Comisia de jurizare, compusă din specialiști în muzicologie, interpretare vocală și muzicală, a avut misiunea dificilă de a evalua și clasifica participanții conform categoriilor de vârstă prevăzute în regulament.

🏆 Locurile obținute: Rezultate-Concurs Să trăiți, să-nfloriți” .docx