Pentru anul de studii 2020-2021 Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a extins lista disciplinelor opționale din domeniul TIC

Cu suportul Centrului de Excelență în TIC Tekwill, Programul „Tekwill în fiecare școală”, în anul 2020 au fost elaborate curricula, formate cadre didactice și dezvoltare conținuturi digitale interactive pentru disciplinele: Proiectarea și Dezvoltarea Paginilor Web; Design Grafic; Programarea Algoritmilor în C / C ++.

Totodată, comunicăm că programul „Tekwill în fiecare școală” va susține și în continuare cadrele didactice în implementarea disciplinelor menționate.

Astfel, instituțiile de învățământ secundar general interesate să adere la program începând cu anul de studiu 2021-2022 sunt invitate să se înscrie.

Menționăm că pentru anul de studiu 2021-2022 vor fi selectate alte 100 de școli care vor putea oferi elevilor săi oportunitatea de a studia discipline opționale din domeniul IT, iar profesorilor – un program complex de dezvoltare profesională continuă, inclusiv integrarea unor metodologii inovative de predare și învățare în clasă.

Detalii: Cursurile de formare pentru cadre didactice care urmează a fi lansate în anul de studiu 2021-2022