Campania de informare „Avertizat – înseamnă protejat”

Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a Republicii Moldova, în perioada august-septembrie 2021 planifică desfășurarea unei campanii republicane de informare cu genericul ”Avertizat – înseamnă protejat”, dedicată măsurilor de precauție și prevenire a COVID-19, modului sănătos de viață și vaccinării. Campania informațională va include elevii claselor gimnaziale și liceale, cât și profesorii acestora.

Scopul de bază al campaniei este informarea a unui număr maxim de elevi și profesori în domeniul prevenirii comune a răspândirii COVID-19.

Campania de informare „Avertizat – înseamnă protejat” va avea loc online sau offline, în timpul orelor de dirigenție.

Campania de informare constă din 2 etape:

25 și 26 august 2021 – training-uri online de instruire a profesorilor.

1-17 septembrie 2021 – desfășurare orelor de dirigenție, în cadrul cărora se va desfășura un joc educational dedicate măsurilor de precauție și prevenire a pandemiei COVID-19.

Asociația de jocuri intelectuale are onoarea de a invita toți elevii claselor gimnaziale și liceale și diriginții acestora să participle la campanie.

Pentru a realiza dreptul de participare și informare a elevilor, persoana responsabilă din cadrul instituției de învățământ (director adjunct, diriginte, profesor) va transmite oferta de participare (Anexa) pe adresa electronică dialogica.ed@gmail.com până la 25 august 2021, ora 20:00.

Aici veți putea descărca Anexa nr.1 Oferta de participare

Aici veți putea descărca Anexa nr.2 Regulament

Aici veți putea descărca Anexa nr. 3 Приложение. Заявка на участие

Aici veți putea descărca Anexa nr.4 Регламент